ЗемеделиеНовини

Заработи инфо център за бенефициенти във фонд Земеделие

Специална приемна ще среща гражданите директно с експертите

Открит е информационен център в Държавен фонд Земеделие, чрез който кандидатите по различните програми, схеми и мерки ще получават своевременно информация, съобщи изпълнителният директор на институцията Светослав Симеонов. Според него това и една от основните стъпки за по-голяма прозрачност в работата на фонда.

Определени експерти, които да отговарят на запитванията за всички основни програми, които ДФ Земеделие администрира. Създадени са електронни адреси, на които бенефициентите да задават писмено своите въпроси. Отговорите ще се получават в рамките на 5 работни дни. В случай че въпросът изисква време за решаването му, служителите от информационния център ще търсят съдействие от съответните отдели, които работят по конкретните проекти. Когато се изисква отговор на външна институция, въпросите ще се препращат до съответната институция, като своевременно се уведомява питащия.

Вече има и нова приемна за директни срещи на бенефициентите с експерти на фонд Земеделие. Така всеки гражданин може да се записва или да идва направо в централата на фонда и директно да получава отговори на своите въпроси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *