НовиниУслуги

Свободно място за асистент в Interface Europe

Асистентът ще следи за актуалната информация свързана с европейското финансиране за научноизследователска дейност

Interface Europe, компания която работи в сферата на еврофинансирането на проекти за научноизследователски дейности, търси мотивирана личност за централата си в Брюксел, информира Euractiv.com.

Сред задълженията и отговорностите на асистента са мониторинг на потока от информация на ЕС, свързана с предстоящи покани за набиране на проектни предложения, събития, и др. както и следене на информация относно финансирането на научно-изследователски дейности като биотехнология, енергетика, транспорт и др. Одобреният кандидат също така ще участва в изготвянето на бюлетина на компанията “Брюксел накратко”, ще има ангажимент да подготвя материали за сайта, базата данни и списъците с имейли на Interface Europe и ще актуализира информацията.

Освен отличен френски и английски език, компанията търси лице, което е завършило висше образование специалност политология, европеистика, журналистика или еквивалентна. Той/тя трябва да притежава добри познания по програмите за изследвания и иновации като например Седма рамкова програма, Програмата за конкурентоспособност и иновации и да има опит в управлението на уеб сайтове и създаването на информационни бюлетини. Предимство ще се отдава на кандидати, които имат око към детайлите, показват устойчивост в стресови ситуации и умеят да поемат много задачи.
Автобиография и мотивационно писмо на английски език може да се подават на адрес: interface@interfaceurope.eu

Краен срок на кандидатстване: 15 април 2012 г.

Interface Europe е компания базирана в Брюксел. Тя предоставя всички необходими услуги за успешното разработване и управление на европейски стратегии и проекти в сферата на иновациите и научно-развойната дейност. Компанията работи с всички типове организации – регионални и местни власти, големи компании, малки и средни предприятия, университети, лаборатории, асоциации, професионални федерации, търговски камари и др.

Повече информация може да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *