IT секторНовини

Системата за лоялност Лоякс представи нови аналитични функции за търговски обекти

Новата технология позволява на търговските обекти да анализират пълноценно поведението на своите клиенти

Търговските обекти в България и други страни по света ще получат иновативна технология за анализ на поведението на своите клиенти, което ще оптимизира значително дейността им, съобщава предприемаческия сайт Newbusiness.bg. Нововъведението е част от системата за лоялност Лоякс (Loyax) на българската софтуерна компания Сирма Солюшънс. Платформата е създадена специално за изграждане и поддържане на клиентска лоялност. С въвеждането на новата си версия тя вече предоставя на бизнеса детайлни отчети и анализ на клиентски данни, целящи да подпомогнат компаниите да разберат нуждите на своите клиенти и да предоставят персонализирани предложения, отговарящи по-добре на изискванията на потребителите. Тези функционалности са допълнително подобрени в новата версия на платформата, за да осигурят на бизнеса подробен анализ и цялостен поглед върху различните клиентски сегменти.

„Новата версия на Лоякс ще осигури на търговците ценни аналитични отчети. Управлението на клиентските данни значително подобрява ефективността на програмите за лоялност и благоприятства изграждането на дълготрайни взаимоотношения между бизнеса и клиентите. Системата за лоялност, разработена от Сирма, предоставя клиентска информация в реално време, което позволява на компаниите да увеличат ефективността на своите лоялни програми и да предоставят на своите клиенти персонализирани предложения, отговарящи на потребителските профили“ – заяви по този повод Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Солюшънс.

Аналитичните функционалности на Лоякс включват административни (back – office) отчети, ценен достъп до потребителски данни и детайлен анализ на поведението на клиентите. Платформата предоставя прецизни данни относно клиентски предпочитания, любими места за пазаруване, размер и честота на покупките, време между посещенията, спечелени точки/награди и др. Отчетите съдържат и информация относно демографските профили на клиентите и предоставят възможност за сравнителни анализи за определени периоди.

Лоякс представлява white label платформа за лоялност, която може да бъде изцяло ребрандирана и персонализирана, за да покрива нуждите на различни видове бизнеси, включително молове, търговски вериги, хотели, авиолинии, банки, застрахователни институции и др. Сирма Солюшънс е водеща българска софтуерна компания с над 20 годишна история и голям брой успешни проекти в Европа, Америка и Азия. Портфолиото на компанията включва мащабни проекти за клиенти от различни бизнес сфери, включващи телекомуникации, финансови институции, маркетингови агенции и др. Партньорската мрежа на Сирма Солюшънс включва компании като Oracle, IBM, Microsoft и Hewlett-Packard.

 

Повече информация можете да получите на www.loyax.com или www.sirmasolutions.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *