Новини

Телелинк е новият Licensing Solution Provider (LSP) партньор на Майкрософт

Сътрудничеството е част от стратегията на компанията за разширяване на портфолиото й

Телелинк е новият Licensing Solution Provider (LSP) партньор на Майкрософт. Сътрудничеството е част от стратегията на компанията за разширяване на портфолиото й с комплексни решения за бизнеса.

LSP програмата на Майкрософт, която наследи LAR (Large Account Reseller) програмата през лятото на 2013, цели не просто разпространение на обемни лицензионни договори, а комбиниране на cloud и online решения с експертен опит, който да придаде истинска добавена стойност на използваните технологии. Тя идва като отговор на нарастващите технологични предизвикателства пред бизнеса и е част от промяната в цялостната бизнес философия на Майкрософт.

„Майкрософт разпознава необходимостта от сътрудничество с партньори с утвърдени позиции в широк обхват ИТ услуги и с дългогодишен опит от разнообразни проекти и индустрии. Нашите очаквания от Телелинк са насочени към изградената им мрежа от бизнес взаимоотношения, която да допринесе за благоприятно позициониране на продуктите ни,” заяви Петър Иванов, изпълнителен директор на Майкрософт България. 

”Експертизата ни в предоставяне на услуги и опитът ни в инфраструктурните решения ще ни позволят лесно да изградим мост между частната инфраструктура и услугите, предоставяни в облака,” допълва Иван Житиянов, Директор Системна Интеграция в Телелинк. “Безспорно, сътрудничеството е начин и двете компании да разширят позициите си като доверени ИТ доставчици и така да увеличат достъпа си до горещи проекти и нови индустрии”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *