IT секторНовини

ERP.BG ще връчи специална награда на годишните награди V.I.P. Business Awards 2015

Избраният участник ще получи едногодишен абонамент за CRM системата EnterpriseOne Online CRM

Българската софтуерна компания ERP.BG ще връчи една специална награда на тазгодишното издание на бизнес награди V.I.P. Business Awards. Избраният участник ще получи едногодишен абонамент за CRM системата EnterpriseOne Online CRM. Тя представлява мощен инструмент за оптимизиране и подобряване на отношенията с клиентите на една компания, повишаване ефективността на маркетинговите кампании, както и на продажбите. Пакетът е стартов и може да бъде надграждан с други софтуерни модули, превръщайки се в пълноценна ERP(Enterprise Resource Planning) система. Той включва също и редица възможности в сферата на обединените комуникации, които позволяват на един екип изцяло да интегрира гласовите съобщения в бизнес процесите, както и да обвърже всички комуникационни канали с контекста на фирмената дейност. Церемонията по награждаването ще се проведе на 5 март в столичния хотел Кемпински.

„Конкурсът V.I.P. Business Awards има важна роля в настоящата трудна икономическа обстановка, защото поставя акцент върху добрите бизнес практики и успешните компании, стимулирайки и всички останали участници на пазара да се развиват по-ефективно. Партньорството ни с V.I.P. наградите е част от дългосрочната политика на ERP.BG да подкрепя значимите бизнес инициативи, които променят средата, в която всички работим. Особено ни радва, че конкурсът ще отличи и важни за страната образователни инициативи, което напълно съответства на ангажиментите, които екипът ни е поел за развитие и подкрепа на образованието“ – заяви Наталия Футекова, управляващ съдружник в софтуерната фирма, която ще връчи специалната награда на ERP.BG.

Наградите V.I.P. BUSINESS Awards отличават всяка година най-добрите мениджъри и компании, с акцент върху устойчивото развитие, спазването на европейските стандарти, иновациите, корпоративната социална отговорност и положителния ефект върху обществото. През тази година за първи път ще бъдат отличени и успешни образователни практики – учебните тренировъчни предприятия към Министерството на образованието и науката, както и Джуниър Ачийвмънт България, които имат важно значение за популяризирането на предприемачеството сред младото поколение. Партньори на събитието освен ERP.BG са Българската Търговско Промишлена Палата, Софийската Търговско Промишлена Камара, Пловдивската Търговско Промишлена Палата, Конфиндустрия Булгария – Италианската Външно-търговска палата, Български Бизнес Клуб – Лондон, Международната организация за икономика и култура IEC, Асоциацията на Бизнес експертите и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *