Новини

Компания на Сирма е партньор на световeн лидер за финансов софтуер

Дигитализацията в сектора спомага за трансформиране на бизнеса

S&G Technology Services Ltd, част от Сирма Груп Холдинг АД, подписа договор за европейски Сървис партньор с Теменос – световен лидер и доставчик на софтуер за банки и други финансови институции. Новото партньорство на S&G Technology Services, разширява портфолиото от финасови решения на Сирма Груп, предлагайки пълната гама от технологични услуги на водещите световни софтуерни разработчици за финасовия сектор.

“Използвайки синергията на групата, S & G Technology Service ще максимизира експертизата на компаните от холдинга. Множество разработки и продукти на Сирма са отличени с награди за иновационни решения в новите канали, защитени уеб приложения, системи за плащания, мобилни приложения и т.н.”, каза Фабрис Гутеброз, управляващ директор на S & G Technology Services Ltd.

Новите и съществуващи клиенти на Теменос, ще могат да се възползват от експертизата в две различни посоки:

Първата от тях е основната банкова интеграция, където ще се прилагат по-задълбоченото познаване на компонентите от интеграционната рамка и сродните ESBs (enterprise service bus). Това ще позволи на банките да намалят разходите и времето на интеграция.

Втората посока „Развитие на нови канали“, ще предложи достъп до пул от експерти, обучени и сертифицирани за банковите решения на Теменос (Edge connect UXP, TCIB и TCMB).

Партньорите на Теменос следват същата строга процедура при интегриране на решенията и безкомпромисно качество на процесите. Разширените екипи, предлагат целият спектър от технологични услуги на клиентите на Теменос. Те ще се възползват от предимствата на code-free интеграцията и оптимизираното взаимодействие през дигиталните канали. Дигитализацията в сектора спомага за трансформиране бизнеса и осигуряване на конкуренти предимства на променящите се пазари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *