НовиниУслуги

Хотелска група Orbis разширява мрежата си в Източна Европа с 8 нови хотела и 40 проекта

С 8 предстоящи хотелски откривания и рекорден брой от 40 нови договори хотелската група Orbis ще засили значително присъствието си в Източна Европа в близките месеци. Новите хотели, които ще бъдат открити, са:
– Mercure Sighisoara Binderbubi, Ibis Styles Arad и Mercure Bucharest Unirii в Румъния
– Mercure Belgrade Excelsior в Сърбия
– Novotel Sarajevo и MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa в Босна и Херцеговина
– Mercure Tetovo в Македония
– ibis Styles Budapest Airport в Унгария.

С тези откривания и новите договори Orbis цели да поддържа темпа на развитието си в Полша и да заеме по-стабилни позиции на новите обещаващи пазари в Източна Европа.

„От една страна, Източна Европа е голям пазар – с един от най-високите темпове на растеж на БВП в Европа, което е предпоставка за все по-голямото търсене на бизнес услуги и услуги за отдих. От друга страна, ясно виждаме, че разработчиците и инвестиционните фондове, които в миналото се отказаха от проектите, свързани с хотели, отново са привлечени към сектора заради нарастващата рентабилност в хотелиерството не само в Полша, но и в целия Източноевропейски регион. Искаме да ускорим развитието на по-малките си активи и да направим марките на AccorHotels още по-видими и по-популярни в региона и на новите развиващи се пазари като Сърбия, Хърватия, Румъния, Словения и България. Ето защо реорганизирахме работата на нашия регионален екип „Бизнес развитие“, за да можем по-лесно да постигнем целите си“, обясни Жил Клавие, изпълнителен директор на Orbis S.A.

От 2014 г. насам Франк Реул многократно доказа уменията си с постигнатите резултати като генерален мениджър на Orbis & AccorHotels за региона на Румъния, България и Македония, където също така ръководи операции и проекти за развитие, включително и на Балканите и в Хърватия. Франк Реул сега е номиниран за ръководител на развитието на Orbis и ще управлява всички дейности на Orbis Group по развитието на по-малките активи в Източна Европа, като директно ще се отчита пред Управителния съвет на Orbis S.A.

Като ръководител на развитието на Orbis Франк Реул ще отговаря за всички дейности по развитието на активите на групата (договори за франчайзинг и управление).

В същото време отговорността за придобиванията и развитието на нови дъщерни дружества ще бъде на екипа на Orbis Asset Management, ръководен от Доминик Солтисик, който ще си сътрудничи тясно с екипа на Франк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *