post

ADATA Technology анонсира новото попълнение в портфолиото си от ултракомпактни външни SSD устройства под моделното наименование SE760. Дискът разполага с USB 3.2 Gen 2 интерфейс и се отличава с изключително компактни размери и висока производителност.

Бърз и стилен  

Компактният дизайн на SE760 позволява висока степен на мобилност, а металният му екстериор с повърхност, наподобяваща текстурирано пясъчно покритие го прави и привлекателен за окото. Освен с атрактивен външен вид, новият SSD диск на тайванския производител може да се похвали и с отлични скорости на четене и запис, достигащи до 1000 MB/s, което е над 12 пъти повече от производителността на външен твърд диск. Едно просто изчисление показва, че 10GB 4K филм може да бъде прехвърлен за приблизително 20 секунди.

По-добър от HDD и по-лесен за използване 

SE760 предлага богат набор от предимства, характерни за SSD устройствата, като защита от удари и вибрации както и абсолютно безшумна работа. В допълнение, имаме наличен USB-C (Type C) конектор, който е реверсивен. Осигурена е съвместимост с Windows, Mac OS и Android. За момента цени и наличности за българския пазар все още не са ясни.

SE760 – https://www.adata.com/en/feature/625 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *