post

Младежите и тийнейджърите особено много обичат съвременните игри, но високите цени на мощните геймърски конфигурации спират голяма част от тях да се насладят на всички ефекти и отлична графика. По-долу ще Ви представим възможност за покупка на компютри за игри втора ръка от Plasico.bg.

По-мощен на по-ниска цена

Геймърските компютри втора ръка се характеризират с голяма производителност и мощен хардуер, като най-основните от тях е процесора, графичната карта и голямото количество оперативна памет. Предимно те са необходими за обработката и възпроизвеждането на съвременните игри, но новите решения са изключително скъпи и не по джоба на всички хора.

 

Покупката на геймърски компютри втора ръка обаче може да се окаже доста по-евтина за повечето българи, обичащи да се наслаждават в свободното си време на любимите си игри. Ние от онлайн магазин Plasico.bg осигуряваме тази възможност и дори предоставяме гаранция. Имате още възможност да направите покупка на изплащане, което допълнително да намали финансовата тежест за подходящата мощна конфигурация.

Има ли рискове

Ние сме едни от малкото търговци на компютърна техника и геймърски компютри втора ръка, които имат организирана собствена логистична мрежа за внос на всичките ни стоки. Това гарантира липса на каквито и да е варианти за попадане на нискокачествена стока в продуктовата ни гама. От друга страна, нашите техници и експерти задължително провеждат тестови и демонстрационни дейности във фирмените ни бази, така че да сме сигурни, че наличната продукция е качествена и пълнофункционална.

 

Всеки от предлаганите в сайта Plasico.bg геймърски компютри втора ръка преминава технически прегледи и тестове на отделните компоненти, подлагат се на високи софтуерни натоварвания за да проверяваме тяхната работа в екстремни условия. Ето поради изброените причини, рисковете за покупка на геймърски компютри втора ръка от Plasico.bg са сведени до минимум.

Полезни съвети от Plasico.bg

Изборът и покупката на геймърски компютри втора ръка никак не е за подценяване и за това по-долу ще дадем някои основни съвети в тази посока:

  • – покупката на такава скъпа техника от хора, които не ги познавате крие известни рискове за недоброжелателност от страна на продавача, така че избирайте доверени търговски обекти;
  • – уточнете предварително кои игри бихте искали и се поинтересувайте за техните минимални изисквания относно компютърната конфигурация;
  • – при избора на подобна техника от ключов момент е мощността на графичния блок и количеството оперативна памет;
  • – препоръчително е предварително да се консултирате с компетентни експерти относно избора и игрите, които обичате – стратегии, шутъри, гонки и т.н.

One thought on “Защо да купите геймърски компютър втора ръка

  1. Pingback: Защо лаптопите втора употреба са по-разумната инвестиция? – ProjectMedia.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *