post

Все някога идва денят, в който трябва да се разделим със старата си кола. За добро или за лошо, подобен момент е неизбежен, а ние е добре да сме подготвени за него. Дали ще купим нов автомобил, или за момента ще се въздържим от извършването на тази инвестиция – по-важното е да не се окажем от страната на губещите. Препоръчително е да направим всичко възможно, за да получим максимална сума пари от продажбата на превозното средство, която напълно да кореспондира с моментното ѝ техническо състояние. 

Кога се налага да продадем колата си

Сайтове за покупко-продажба и изкупуване на леки коли има впечатляващо много. Оферти “дебнат” от всички страни, но кои от всички тях са наистина изгодни – ето това е въпросът, който вълнува всички бъдещи и настоящи собственици на автомобили. Когато става дума за изкупуване на коли, бихме могли да открием доста атрактивни оферти, каквито има и в магазин Карко. Изпратете онлайн запитване и получете предложение.

В технологичен план всяка година се наблюдават нови върхови постижения и реални възможности да водим един по-пълноценен и разнообразен начин на живот. Тук и съвременните автомобили имат пряко отношение за това да се чувстваме добре в “компанията” на новите изобретения. За да изпитаме пълен комфорт по време на движение, първо трябва да сменим старата кола с нова, което моментално ще се отрази на лайфстайла ни. С Карко всяко авто начинание е напълно осъществимо. 

Как да кандидатстваме за изкупуване

След като вече сте решени да кандидатствате за изкупуване на стари коли, които в последствие ще се използват за части или ще се препродадат, то Вие трябва да попълните следните данни:

  • Марка и модел на автомобила;
  • Година на производство;
  • Брой врати;
  • Вид двигател;
  • Скоростна кутия;
  • Желаната от Вас продажна цена и др.

След като въведете коректно всички тези данни и характеристики, трябва да прикачите и актуални снимки на превозното средство, които отразяват реалното външно състояние на автомобила. Важно условие е колата да е в движение, за да стане възможно нейното изкупуване. В Карко ще откриете най-добрите възможни оферти.

Защо да се доверим на Карко

Коректност, гъвкавост, отлично обслужване и изкупуване на атрактивни цени – онлайн магазин за авточасти втора ръка Карко е не случайно толкова популярно място сред водачите на МПС, които са готови да направят максимума за своята кола. Доверете се изцяло на това име, когато е време за изкупуване на стари коли и купуване на части втора употреба за различните марки и модели превозни средства. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *