post

Макар и годината да започна под заплахата от продължаването на мерките и ограниченията, времето започна да се затопля и страховете от отложените ваканции и пътувания, започнаха за изчезват. С настъпването на топлото време и ваденето от гардероба на тениските и късите панталонки, със сигурност ви се е приискало да добавите и някое друго бижу. Ако сте претърсили щателно, но не сте открили някое златно бижу, което да ви развълнува, хвърлете един поглед на Somaha и техните предложения, които сме почти убедени, че ще спечелят симпатиите ви. Нека да видим обаче, какви ще са най-популярните бижута през летните месеци тази година.

Златно колие на няколко нива

Няма как да не сте виждали такъв модел и той да не ви се е сторил нежен и в същото време неимоверно атрактивен. Истината е че верижките на това колие може да са всякаква дължина и по тях да има най-разнообразни висулки. Може да са дори отрупани със скъпоценни камъни. Висулките като детелини, сърчица и животни са изключително грациозни и са перфектното допълнение към колие с тънки верижки на няколко нива. Ако искате да разчупите малко модела колие, може да изберете едната верижка да е по-дебела, но не пропускайте и факта, че нейната висулка трябва да е по-голяма. Това означава, че ще привлича повече внимание, тоест е важно каква точно висулка ще изберете.

Тези колиета са супер не задължаващи откъм стил и облекло. Можете да ги носите дори и с бански на плажа. Ако не харесвате жълто злато, напълно възможно е такова колие да бъде изработено от бяло, но определено хитът на сезона това лято ще е жълтото и розовото злато.

Дълги прави обеци

Около трендовете за изправената коса, два типа обеци печелят повече внимание – големите халки и дългите прави обеци. Струва ви се скучно? Нищо подобно. Дългите обеци могат да бъдат отрупани със скъпоценни камъни в различни цветове. Естествено, това може да ги направи една идея по-тежки, но все пак красивите неща изискват определени жертви.

Много често това лято ще забелязвате и дълги обеци с верижка и накрая с висулка. Тоест няма да са целите изработени от елементи, а само най-долната част. Те стоят прекрасно дори на боб прическа, която както знаем може да е доста претенциозна към напасването на украшения, заради асиметричността си.

Златна гривна за глезен

Още от миналото лято се забеляза някакво оживяване в бижутата за глезени и бедра и нашата прогноза е че тази година, те ще достигнат най-високото си ниво на популярност. Смеем да твърдим, че един глезен, с добър тен и красива златна гривна на него с няколко висулки изглежда зашеметяващо. Гривната може да е груба или нежна плетка, може да е с висулки или без – във всички случаи подчертава педикюра, дължината на прасеца, както и ширината на глезена. Това са все неща, на които почти никога не им обръщаме внимание, когато се обличаме и избираме бижута. Според нас обаче това ще се промени тази година.

Ако ви допадат гривните с висулки имайте предвид, че може да не са безшумни, тоест като стъпвате да се чува леко потракване. Изберете висулка, която да е закачлива и да подчертава летните настроения, само така ще изглежда, че сте в „крак“ със сезона.

Заключение

Това лято грубите и обемни бижута, като че ли ще останат назад, изместени от деликатните и нежни такива. Подчертаването на деколтето ще бъде както винаги важно, но някак по-деликатно и ненатрапчиво. Тенденцията с гривните верижки за глезен също е много интересна и нямаме търпение да видим какви оригинални модели ще се появят от майсторите бижутери. От друга страна правите обеци си затвърдиха позицията на фаворит и явно ще останат дълго време.

Източник: https://somaha.bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *