post

Надали има шофьор, който да не е преживял авария или да е закъсвал на пътя. И вместо да изпада в паника, най-доброто, което може да направи в случая е да се обърне към пътна помощ репатрак София от всяко населено място.

Пътната помощ е услуга, предлагана за подпомагане на водачите и техните закъсали или аварирали автомобили. Разбира се, тази услуга се предлага срещу определена такса, която зависи от вида на автомобила и разстоянието, което трябва да се измине. Наред с това пътна помощ предлага и допълнителни услуги като подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво, Drink and Drive, смяна на спукана гума или теглене до сервизен център, ако проблемът не може да бъде разрешен незабавно.

Предимство на пътната помощ е, че помага на водачите бързо, по всяко време на деня, седем дни в седмицата. Когато възникне повреда, водачът просто трябва да се обади, за да дойде помощта и няма да има ангажимент за нищо повече. Когато професионалистите дойдат и видят превозното средство, те ще могат да преценят, дали да ремонтират колата на място или се налага извозване.

Ако повредата  е по-голяма и по-сериозна пътна помощ ще закара автомобила до  сервиз. Обикновено професионалистите работят със сервизи, които да могат да реагират и да осигурят необходимата помощ като изтеглят колата до сервиза и се окаже съдействие на  шофьора и пътниците.

Когато става въпрос за помощ за по-големи превозни средства като камиони, от компанията ще осигурят необходимата техника и квалифициран персонал, който да извърши изтеглянето правилно.

И тук, подобно на автомобилите, ако ситуацията не предполага извозване, а проблемът може да се реши на място, служителите ще съдействат за отстраняване на аварията, било то спукана гума, доставка на гориво или подаване на ток, за да може шофьорът да продължи безпрепятствено пътя си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *