post

Ако сте преподавател по бел, чудили ли сте се къде можете да преподавате частни уроци по български и да си осигурите допълнително заплащане всеки месец? Сигурно много от вас са си задавали този въпрос, а сега е време да ви кажем, че има едно място, където това може да се случи много лесно. Става въпрос за онлайн платформата за споделяне на знания – Школо уроци.

Звучи ли в познато името? Точно така, Школо уроци е най-новият проект на Shkolo.bg, чиято основна дейност е да предоставя електронни дневници в цялата страна. Само за сведение – 80% от всички електронни дневници в страната са техни.

Школо уроци е иновативна и модерна платформа за предоставяне на знания по различни предмети, включително и частни уроци по български език. Особеното е, че подборът на преподаватели е много стриктен. С две думи трябва да докажете, че наистина сте професионалист и имате иновативен подход в обучението. Целта на хората, които стоят зад този проект е да предоставят наистина качествена образователна услуга, която да е в помощ на всеки, който пожелае. Ако сте обичан преподавател и истински професионалист, едва ли ще имате проблеми да станете част от семейството на Школо.

Ето още малко информация за Школо уроци:

Освен, че е иновативна платформа, тя предлага улеснено търсене на частни уроци по български език или друг предмет по няколко критерия: рейтинг на преподавател (той е 100% базиран на реални оценки от учениците), цена, график, възраст. Школо уроци не изисква месечен абонамент от вас като преподавател, а само процент комисионна от всеки проведен урок чрез платформата, който е 25%. Всички средства се натрупват по предоставена от вас сметка, а вие може да ги теглите по всяко време, стига сумата да надвишава 200 лева. Това е идеална възможност вие да разполагате с времето си и да не ви се налага да плащате излишно средства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *