post

Достъпните смартфони имат издръжливи батерии и идват със смарт гривна, слушалки и 6-месечна застраховка на дисплея

 

Впечатляващ външен вид, впечатляващи характеристики и впечатляваща цена – това обединява новите достъпни смартфони Huawei nova Y70 и Y90. Устройствата, които A1 предлага на специална цена, отговарят на най-високите очаквания, когато става дума за издръжливост на батерията и мултимедийни възможности.

Те идват в комплект със стилни и полезни аксесоари и застраховка на екрана*.

Huawei nova Y70 впечатлява с цели 6000 mAh** капацитет на батерията. Това означава, че при нормална употреба смартфонът се нуждае от 2 зареждания седмично, а предупреждението за 5% оставаща батерия всъщност е равносилно на още 12 часа ползване. В комплекта е 22,5 W Huawei SuperCharge зарядно.

Мултимедията е у дома си в Huawei nova Y70. Големият му 6,75-инчов FullView екран е идеален за снимки и клипове, а технологията Huawei Super Sound прави звука поне толкова впечатляващ, колкото е картината. За бързото действие на устройството се грижи икономичен 8-ядрен процесор с 4 GB оперативна памет.

Той задвижва и изкуствения интелект на тройната камера с 48-мегапикселов основен модул и F1.8 светлосилен обектив. Наличните 128 GB памет са достатъчни за хиляди снимки или часове видео, както и за приложенията от екосистемата на Huawei.

Huawei nova Y70 се предлага на цена от 8,99 лв. на месец с план ONE 34,99 от A1.

Huawei nova Y90 е за всички любители на мултимедията, които не правят компромиси с външния вид на телефона си. Смартфонът е изграден около 90-херцовия 6,7-инчов FullView дисплей, който има плавен контрол на подсветката и специален режим за ползване като четец за електронни книги. Starlight дизайнът на задната част на смартфона впечатлява, а покритието на корпуса създава усещането за устройство от висок клас.

Неговият процесор Snapdragon 680 е комбиниран с 8 GB оперативна памет и 128 GB място за съхранение. Основната камера е 50-мегапикселова и има AI оптимизации. За автономията на Huawei nova Y90 се грижат 5000 mAh*** батерия и 40 W SuperCharge технология.

Huawei nova Y90 се предлага на цена от 12,50 лв. на месец с план ONE 34,99 от A1.

Всички, които изберат Huawei nova Y70 или Huawei nova Y90 от A1 до 14 август, ще получат още безжични слушалки ttec SoundBeat+ и фитнес гривна Huawei Band 7. Тя поддържа 96 режима на тренировка и следи ключови показатели в реално време. Освен това, при покупка до 30 септември, потребителите ще получат 6-месечна застраховка на дисплея от производителя.

 

* 6-месечната Застраховка на екрана за HUAWEI nova Y70 и HUAWEI nova Y90 се предоставя от HUAWEI Consumer Business Group България („HUAWEI“), подразделение на „Хуауей Технолоджис България“ ЕООД, гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 115 Г, Сграда Мегапарк, ет. 13. Тази кампания  се провежда от 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. От 1 Юли 2022г. до 30 Септември 2022г. отговарящите на условията потребители на смартфони HUAWEI Y70 и HUAWEI nova Y90, получават  6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматично получава достъп до промоционалния период на застраховката с първата активация на устройството. Повече информация вижте тук. 

** Типичната стойност е 6000 mAh. Капацитетът на батерията е 5900 mAh. Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителният живот на батерията зависи от реалните условия на използване. 

*** 40 W е максималната мощност на зареждане и може да бъде достигната само когато се използват специалното 40 W HUAWEI SuperCharge зарядно устройство и кабел. Типичната стойност на батерията е 5000 mAh, а номиналният й капацитет е 4900 mAh. Батерията е несменяема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *