Новини

Yettel ни предизвиква да се движим повече със ново събитие в София

Тази събота столичани и гостите на града ще могат да се включат в редица спортни активности със страхотни награди край Лятна сцена в Борисовата градина

 

Поредицата от събития, с които Yettel ни предизвиква да спортуваме и да се движим повече продължава и тази събота. На 10 септември от 10 до 18 часа всички, които обичат спорта или искат да направят своите първи смели крачки в него, могат да се включат в разнообразни активности, да изпробват смарт технологиите, които помагат за постигане на спортните цели и да спечелят атрактивни награди. Събитието ще се проведе при Лятна сцена „Борисова градина“ и е част от кампанията на телекома „Смело напред“, която вдъхновява хората да се движат повече и да имат по-здравословен и балансиран начин на живот.

По време на събитието участниците ще могат да спечелят страхотни награди, вземайки участие в серия от спортни предизвикателства. Те ще следят своите показатели със смарт часовници, а професионални треньори ще им показват правилната техника на упражненията и ще им дават полезни съвети как да включат модерните технологии в помощ на спортния и хранителния си режим. Желаещите да се раздвижат и заредят с нови полезни знания за по-здравословен начин на живот ще могат да избират между тренировки с гири и ластици с различна продължителност – 5, 10 или 15 минути. Всеки, завършил успешно избраната тренировка, ще спечели награда, както и шанса да участва в томбола за смарт часовник или безжични слушалки.

Спортното събитие ще е част от фестивала „Чешки ден в София“, чийто генерален спонсор е Yettel. В него ще се включат чешки компании, работещи на българския пазар, а основната тема на събитието ще бъде грижата за околната среда, природосъобразният и здравословен начин на живот.

Yettel осъществи вече две издания на „Смело напред“ това лято – във Варна и Приморско с голям успех. Над 800 души се включиха в тренировките, организирани от компанията.

Къде и кога да се включите в събитието на 10 септември, можете да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *