post

Ако имате автомобил, който обмисляте да продадете поради това, че е остарял, ремонтът му ще ви струва скъпо, а нямате пари за това или искате да си купите друг, знаете, че за да направите добра сделка, е необходимо да направите проучване на пазара. То би трябвало да обхване какви са цените на подобни като вашия автомобил и спрямо текущото състояние. От няколко основни неща зависи цената при продажба на автомобил – година на производство, навъртени километри, какви дефекти има по него, стойността на ремонтната дейност, екстри, модел, марка, двуврата или четириврата е колата и други. Истината е, че всяко частно лице сам определя цената на продавания си автомобил като леко я завишава с цел възможност за коментиране и пазарене.

По-лесно е да се доверите на компания, която предлага изкупуване на коли. Така ще си спестите време за срещи с потенциални купувачи и неудобството от пазарене. Изкупуват се коли, джипове, мотори и камиони, като автомобилът и бусът трябва да са с производство след 2000 година, а вашият джип да е производство след 2004 година. Освен това се изкупуват и ударени или с различни повреди автомобили и джипове, но произведени след 2005 година. Предлага се и бартер, чрез който можете да замените вашия автомобил с по-нов модел или по-евтин и практичен като вариантите са или вие да доплатите или ние да ви доплатим, спрямо стойността на искания от вас автомобил и предлагания за бартер автомобил.

Специалисти от izkupuvam.com ще дойдат на място, ще направят пълен оглед на автомобила и ще Ви предложат най-добрата пазарна цена. Можете да разчитате на професионализъм, богат опит и висококвалифицирани служители в тази област. Ще получите компетентно обслужване, коректно отношение и ефективност. При нас още получавате гъвкавост, позитивизъм и гарантирана конфиденциалност и дискретност.

Нашата мисия е насочена към индивидуалния клиент и неговите потребности като основната ни цел е всеки клиент да остане доволен. Стараем се да бъдем лоялен и сигурен партньор в този бранш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *