post

С началото на зимния сезон всеки шофьор трябва подобаващо да се погрижи на автомобила си, е едно от тези неща е смяната на летните гуми със зимни. Хубаво е да се помисли за това малко по-отрано, а не да се чака последният момент. Причината е, че по този начин ще бъдете подготвени и смяната на летните със зимни гуми ще се случи бързо.

Едно от нещата, които затрудняват шофьорите често е изборът на подходящи зимни гуми за своя автомобил. При избора си най-вече трябва да се съобразите с дебелината на грайфера, условията, в които ще се шофира самия автомобил, както и скоростта и начина на шофиране. Особено внимателни трябва да бъдете за годността на самите гуми. Като всички други стоки и те също си имат гаранционен срок. Излишно е да казваме, че едни гуми произведени тази или миналата година нямат нищо общо като качество и състояние с тези, които са произведени преди 10 години например. Гумата старее, изхабява се, а с това и безопасността и качеството намаляват. Обикновено срокът на годност е изписан върху самата маркировка на гумата и лесно може да я видите.

За да нямате подобен тип проблеми, разчитайте само на оторизирани магазини. Един такъв е онлайн магазинът Progumi.bg. В него ви очакват само качествени и стабилни гуми на едни от най-добрите марки като: Viking, Diplomat, Powertrac, Radar, Goldline, Goodyear, Dunlop и др. Всеки един артикул в този магазин е внимателно подбран и подробно описан – със всяка една важна характеристика, която трябва да знаете, за да направите своя най-добър избор. Цените на автомобилните гуми в Progumi.bg са отлични, а доставката им става в рамките на 2 дни след успешно направена поръчка от ваша страна.
Непременно разгледайте техните предложения на сайта им и направете своя най-добър избор за гуми. За да се чувствате спокойни и защитени на пътя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *