post

Лятото се усеща на една ръка разстояние и е време да се замислим какво да обличаме на работното си място през това време на годината. Летните стилове могат да варират от удобно и сладко до прекалено разголено, така че какво е подходящо и какво не е, когато става въпрос за облеклото на работното място? Ето как да определите границите.

Джапанките никога не са добра идея

Джапанките определено са летен хит за мъже и жени … на плажа. Но повечето експерти са съгласни, че джапанките никога не са подходящи за лятно работно облекло.

Заложете на леки материи и дишащи тъкани

Изпотяване е проблем както за мъжете, така и за жените през лятото, особено когато сутринта ви започва с пътуване в метрото, влака или градския транспорт. Избягвайте петна от пот и изпотяването като цяло, като избирате леки, дишащи тъкани като памука. Това се препоръчва особено за професии, които са постоянно в обкръжението на много хора, и важи особено силно при избора на работно облекло за охранители по време на по-горещите месеци.

Ежедневното облекло не означава небрежно облекло

Бели дънки винаги са шик избор, просто не забравяйте да вземете перфектната модела за вашия тип тяло.

Носете си връхна дреха

Голям проблем през лятото е, че е горещо навън, но климатикът работи на макс вътре. Носете си връхна дреха.

Избягвайте късите панталони

За някои хора късите панталони попадат в категорията мини-пола – т.е. неподходящи са за офиса. Пропуснете шортите за офиса и се придържайте към по-професионален външен вид. Но ако офисът ви няма правила за обличане или работите в творческо направление, късите панталони са окей, но все пак се препоръчва да се придържате към хубав модел.

Вижте шефа или колегите си

Най-добрият начин да разберете какво да носите? Вземете пример от шефа си и винаги се обличайте по начин, който показва, че сте там, за да работите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *