КултураМедии

Летните изживявания на изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево

 

Над 70 000 хиляди души станаха част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 и изживяха вълнуващата музикална емоция, заедно с любимите си изпълнители. До следващия концерт на 9 септември в Севлиево, всеки ще се отдаде на заслужена почивка или време, посветено на работа. Пред чаровната водеща на The Voice Cast Мари-Никол изпълнителите споделиха какво им предстои.

След емоционалните участия в турнето талантливата VICTORIA обяви, че се наслаждава на заслужена лятна почивка. Тя признава, че добре съчетава отдих с творчество и нейното следващо парче е вече готово. VICTORIA планира да представи новия си проект за първи път на грандиозния заключителен концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София. Песента, която предстои да излезе, изпълнителката описва като нещо ново и различно, съчетавайки интересен стил и емоционално послание за себеобичане.

DARA сподели, че нейната лятна „ваканция“ включва ежедневни тренировки и репетиции на хореографията към всяка песен, която изпълнява на голямата сцена на турнето. Тя допълни, че за нея почивката задължително включва музикални емоции и пътуването ѝ до Италия е било, за да представи новото си парче “In My Head”.

CCTVHET_Dara_Ekimova

Една от любимите изпълнителки от турнето – Dara Ekimova, сподели, че се чувства заредена с енергия и вдъхновение за нови проекти след грандиозния концерт на The Weeknd в Барселона, който я е вдъхновил за предстоящите ѝ изпълнения на сцената в турнето. Може би феновете на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще са сред първите, които да разберат какво ново предстои да издаде талантливата Dara Ekimova.

От своя страна, една от най-стилните дами на сцената на турнето, именно Михаела Маринова, зарадва всички музикални фенове с излизането на последния ѝ хит „Само ти“. Красивата изпълнителка сподели, че певческото ѝ развитие не почива през лятото и тя усилено работи върху вокалните си навици и умения. Тя допълни, че интензивността се засилва преди всеки концерт, но вокалната подготовка изисква постоянство, коeто тя следва да спазва.

Не на последно място, организаторите също коментираха, че за тях лятото е най-вълнуващият период, защото тече старателна и мащабна подготовка за концерта в Севлиево и големия финал в София. Награди, гост-изпълнители, специални ефекти, премиерни проекти са само част изненадите, които са планирани за 9 и 16 септември.

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *