post

Записването за ARC Online стартира

 

Evolution Engineering Bulgaria изцяло ще осигури стипендии за курс по 2D Animation на десет кандидати, мотивирани да придобият нови знания и да се развиват професионално в сферата на анимацията. Обучението предвижда да се усвоят основните инструменти и процеси, които се използват и в софтуерната компания – един от най-големите B2B разработчици в онлайн казино индустрията. Курсът ще представлява и предварителна селекция на кандидати за програмата на Evolution Engineering Bulgaria за джуниър аниматори. Така, потенциалните служители ще могат да доусъвършенстват уменията си чрез множество практически задачи и наставление от професионалистите на софтуерната компания.

Записването се случва директно през уебсайта, като краен срок е 7 септември, а ден по-късно на същата страница ще се обяви и селекцията на кандидати за стипендиите. Програмата е насочена към хора с начално ниво на умения в сферата на 2Д анимацията, като подборът ще бъде въз основата на 200 думи мотивационно писмо. Самият курс ще стартира на 11 септември.

Обучението ще се проведе от създадената през 2019г. ARC Academy, която цели да създаде арката между младите таланти, гейминга и творческата индустрии. Обучението в направление Animation ще се проведе в платформата на академията за онлайн квалификации с кратки курсове: ARC Online. След приключване на обучението и при успешно издържан изпит, всеки ще получи Удостоверение за професионално обучение и сертификат от ARC Online, както и възможност да стане част от екипа на Evolution Engineering Bulgaria по програма за джуниър аниматори на трудов договор. Обучението може да бъде добра подготовка в плана за получаване на магистратури в направление Animation за талантливите младежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *