КултураМедии

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour очаква рекорден брой фенове за финала в София

240 минути музика, предпремиера на VICTORIA  и хитът на DARA за първи път на живо

 

Настъпи моментът на грандиозния концерт в София, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. На 16 септември, точно в 18:00 часа на площад „Александър Батенберг“, ще видим едни от най-актуалните български изпълнители, които са подготвили 240 минути музикални изненади, емоции и преживявания.

Ексклузивно за концерта в София VICTORIA подготвя предпремиерно представяне на своята нова песен “bloom”, заедно с танцьорите от Skywalkers. Самата тя описва песента като катализатор за повече самочувствие, себеобичане и мотивация. Официално песента ще излезе на 29-ти септември.

Не само музикални изненади очакват всички фенове на хитовата българска музика, но и много екстравагантни тоалети и прически. Темпераментната DARA ще изпълни за първи път на живо последния си хит „Заминавам” със специално подготвена за концерта визия. Друга модна изненада ще е и визията на  Михаела Маринова, която също ще представи новата си песен „Само ти“.

На сцената в столицата ще излязат всички емблематични изпълнители, станали част от турнето през лятото, а именно Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, DARA, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & Mc Mickey, хореографът Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers. Специално за концертa в София ще се включи и TINO, за да изпълни заедно с Dara Ekimova дуетния хит „Недей да ме будиш“.

За всички нетърпеливи фенове има подготвени изненади, които ще започнат още в 15:00 часа.  Емил Конрад ще очаква всеки желаещ да застане срещу него на джага двубой в 16:00 часа. По същото време Стан и Стефи ще поиграят на cornhole, а малко по-късно в 16:30 ще се включат и V:RGO & Emil TRF. Всеки, който има желание, ще може да допълни концертната си визия в beauty зоната, а след това да запечата незабравимата емоция на турнето пред интерактивната фотобудка. Не на последно място Remi Toin ще подгрее публиката с впечатляващите си хореографии и в 17:30 ще предизвика по-смелите да демонстрират собствения си талант и усет за ритъм.

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *